Cum cumpar

Cum comand online

 

 • Cauta produsul dorit: poti cauta un produs direct in campul special de cautare sau navigand in categoriile de produse direct din meniul afisat in stanga.

 

Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos.

 

Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.

 

 • Verifica-ti comanda

 

Dupa adaugarea produselor, verifica cosul de cumparaturi, aici poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.

 

 • Detalii de facturare si livrare comanda

 

Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectezi detaliile de facturare si metoda de plata dorita .

Produsele resigilate nu beneficiaza de eventualele promotii care insotesc produsele noi.

 

Nu uita sa citesti termenii si conditiile si sa bifezi casuta “Prin trimiterea comenzii accept termenii și condițiile ” inainte de a trimite comanda.

 

Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Trimit comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.

 

 • Ai mai cumparat pana acum de la noi sau este prima data?

 

 1. Daca esti client nou, ai varianta de a crea un cont de client in site-ul nostru sau poti alege varianta de a comanda fara inregistrare .
  1. Pentru a crea cont trebuie sa selectezi optiunea "Inregistreaza un cont nou"completeaza datele din formular si apasa butonul “Continua”.
  2. Alege adresa de livrare si apasa butonul “Continua”.
  3. Selecteaza modalitatea de livrare si apasa butonul “Continua”.
  4. Selecteaza metoda de plata agreata , bifeaza butonul de accept pentru termeni si conditii apoi si apasa butonul “Continua”.
  5. Dupa revizuirea comenzii daca sunteti de acord cu produsele selectate si valoarea totala a comenzii apasati butonul "Confirm Comanda".
 2. Daca esti deja client, introdu e-mail-ul si parola in caseta din dreapta si ti se vor incarca toate datele folosite la ultima comanda. Daca doresti livrarea in aceleasi conditii, continua prin apasarea butoanelor "Continua" pana la  bifarea butonului"Confirm Comanda".

 

 • Salvarea datelor

 

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior.