Termeni si conditii generale

Termeni și condiții

Termeni si conditii

 

Acest domeniu magazinelectro.ro aparține Hudubet Valentin Întreprindere Individuala, societate infiintata in baza legii romane, cu sediul in Ilfov, Voluntari, Strada Craiovei, nr.5, camera 2, parter, nr. de înregistrare în Registrul Comerțului F23/799/2010, cod unic de înregistrare 27408100 având următoarele date de contact: tel: 0723.324.444,  adresa e-mail: office@magazinelectro.ro.

Navigarea pe acest site echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea expresa a termenilor si a conditiilor de mai jos.

 

1.           DEFINITII

SITE: Domeniul magazinelectro.ro si subdomeniile acestuia incluzand, dar nelimitandu-se la, site-ul public disponibil www.magazinelectro.ro.

CONTINUT: reprezinta:

-             Totalitatea informatiilor de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

-             Orice informatie comunicata prin orice mijloc (email, telefonic, chat, etc. ) de catre un angajat al Hudubet Valentin I.I., CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

-             Informatiile legate de produsele si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Hudubet Valentin I.I. intr-o anumita perioada;

-             Date referitoare la Hudubet Valentin I.I., sau alte date privilegiate ale acestuia.

UTILIZATOR: Orice persoana fizica sau juridica, care viziteaza si/sau interactioneaza cu site-ul www.magazinelectro.ro. indiferent ca are sau nu, cont pe site.

CONT: Dreptul unui singur UTILIZATOR de a accesa zone restrictionate ale site-ului, printr-un ansamblu format dintr-o adresa de email si o parola.

SERVICIU : Serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale site-ului, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic).

CLIENT: Orice persoana fizica sau persoana juridica ce plaseaza o comanda in magazinul online www.magazinelectro.ro.si care a acceptat termenii si conditiile prezentului contract la distanta.

CONTRACT LA DISTANTA: Conform definitiei cuprinse in O.U.G. 34/2014.

TRANZACTIE: Incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre Hudubet Valentin I.I. catre CLIENT, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Hudubet Valentin I.I. sau a companiei de curierat agreata, indiferent de modalitatea de livrare.

DOCUMENT: Prezentele Termeni si Conditii.

2.           CONDIȚII GENERALE

Documentul stabileste termenii si conditiile comerciale ale Hudubet Valentin I.I. privind vanzarea la distanta a produselor si comertul electronic, precum si termenii si conditiile de utilizare a site-ului/continutului de catre UTILIZATOR sau CLIENT („Termenii si Conditii MagazinElectro”), in cazul in care nu exista un alt acord valid incheiat intre Hudubet Valentin I.I. si acesta.

Termenii si Conditii MagazinElectro se aplica tuturor comenzilor, vanzarilor si livrarilor de produse prezentate de Hudubet Valentin I.I. pe pagina de internet www.magazinelectro.ro.

Accesarea si/sau utilizarea site-ului/continutului/serviciului de către UTILIZATOR sau CLIENT constituie ACCEPTAREA prezentelor conditii si va obliga la respectarea acestora.

Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea site-ului public disponibil la adresa: www.magazinelectro.ro și este permis oricarui UTILIZATOR care poseda sau isi creeaza un cont.

Pentru a i se permite accesul la serviciu, CLIENTUL va trebui sa ACCEPTE prevederile prezentului document.

Hudubet Valentin I.I.poate limita accesul UTILIZATORULUI/CLIENTULUI la serviciu, in functie de comportamentul sau anterior. Totodata, este interzisa partajarea unui cont intre mai multi cumparatori, in situatia in care se descopera accesari de acest gen Hudubet Valentin I.I. isi rezerva dreptul de a anula sau suspenda accesul UTILIZATORULUI/CLIENTULUI.

Prin folosirea site-ului/continutului/serviciului, UTILIZATORUL sau CLIENTUL este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse site-ului/continutului/serviciului, Hudubet Valentin I.I. sau oricarui tert cu care Hudubet Valentin I.I. are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Hudubet Valentin I.I. isi rezerva dreptul de a modifica unilateral oricand Termenii si Conditii MagazinElectro. Acestea pot fi consultate în orice moment, in varianta actuală la adresa: www.magazinelectro.ro/termeni-si-conditii-generale.

CLIENTUL confirma ca accepta expres Termenii si Conditii MagazinElectro prin marcarea casutei „Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditii MagazinElectro”, care se realizeaza odata cu accesarea site-ului/continutului/serviciului sau odata cu efectuarea comenzii.

Daca oricare dintre clauzele acestor Termeni si Conditii va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

 

3.           INCHEIEREA CONTRACTULUI

Incheierea contractului la distanta presupune mai intai efectuarea unei comenzi de catre CLIENT prin apasarea/activarea butonului „Adaugă în coş”. Aceasta comanda echivaleaza cu o cerere de cumparare privind produsele selectate in conformitate cu Termenii si Conditii MagazinElectro, precum si cu preturile de vanzare ale produselor in vigoare la data efectuarii comenzii, cerere care necesita acceptarea expresa din partea Hudubet Valentin I.I..

Dupa acceptarea comenzii de catre Hudubet Valentin I.I. rezultă un contract la distanta incheiat intre Hudubet Valentin I.I. și CLIENT, care are, in principal, ca obiect, pe de o parte, obligatia de vanzare și livrare, iar pe de alta parte, obligatia de preluare si plata a pretului privind produsele comandate de catre CLIENT.

Acest contract la distanta se considera incheiat in momentul primirii de catre CLIENT din partea Hudubet Valentin I.I., prin intermediul postei electronice si/sau SMS a mesajului de confirmare a comenzii.

Acceptarea comenzii de cumparare efectuata de CLIENT se realizeaza de catre Hudubet Valentin I.I.  prin transmiterea prin posta electronica catre adresa de e-mail furnizata de CLIENT odata cu inrolarea in site/odată cu transmiterea comenzii, a unui mesaj de confirmare cu privire la produsele/serviciile comandate. Mesajul de confirmare va contine informatiile completate de client (detaliile clientului, adresa de livrare, adresa de facturare etc.), precum si informatii cu privire la produsele comandate, pretul acestora, modalitatea de plata a pretului, modalitatea de livrare.

Contractul la distanta incheiat se deruleaza sub termenii si conditiile valabile la data realizarii acordului de vointa, adica la data primirii de către CLIENT a mesajului de confirmare a comenzii din partea Hudubet Valentin I.I..

Hudubet Valentin I.I. nu este obligat sa accepte si poate denunta automat comanda efectuata de catre CLIENT, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri enumerate cu titlu exemplificativ:

-             datele furnizate de catre CLIENT, pe site, sunt incomplete sau incorecte;

-             produsul comandat nu se regaseste pe stoc;

-             se solicita livrarea in afara teritoriului Romaniei;

-             exista suspiciuni rezonabile cu privire la realitatea cererii/comenzii de cumparare;

-             activitatea CLIENTULUI pe site poate produce daune de orice natura de partea Hudubet Valentin I.I.  si/sau partenerilor acestuia;

-             în cazul în care există suspiciunea achiziționării unei cantități sau unui număr semnificativ de produse în scop de revânzare;

-             fara nicio justificare.

Totodată, Hudubet Valentin I.I. isi rezervă dreptul de a anula comenzile pentru produse care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preţuri evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator).

Toate produsele prezentate pe site-ul Hudubet Valentin I.I. sunt comercializate noi și originale, în conformitate cu prevederile legale din România, consumatorilor finali și persoanelor juridice, doar cu amânuntul, în cantităţi adecvate pentru uz strict personal sau scopuri de menaj. Hudubet Valentin I.I. își rezervă dreptul de a nu accepta și de a anula orice comandă care nu corespunde unei vânzări cu amănuntul sau care se referă la achiziționarea de produse care pot fi considerate în mod rezonabil ca fiind destinte revănzării sau care ca având legătură cu activitatea profesională desfășurată de CLIENT. Orice comandă va fi acceptată atât timp cât aceasta nu este efectuată în vederea achiziționării de produse destinate revânzării.

 

 

 

 

4.           COMANDA

Pentru a plasa o comanda pe site-ul www.magazinelectro.ro, sunt necesare :

-             completarea integrala a formularului de comanda;

-             acceptarea necondiționată a termenilor contractului de vânzare și condițiile de utilizare, inclusiv colectarea și, după caz, utilizarea datelor cu caracter personal în baza legislației interne și internaționale aplicabile, incluzând dar fără a se limita la Regulamentul nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE („Regulamentul GDPR”).

Comenzile pot fi plasate online oricand, dar perioada de procesare a acestora si de contactare a CLIENTILOR se desfasoara in zilele lucratoare in intervalul 10:00- 17:00. Comenzile plasate in zilele de sambata, duminica si sarbatori legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

Daca CLIENTUL este nou, Hudubet Valentin I.I. isi asuma acceptarea comenzii in momentul in care aceasta este confirmată telefonic sau prin e-mail.

Odata lansata comanda online, CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonica sau electronica), precum si cu modul de operare al Hudubet Valentin I.I..

Prin efectuarea unei comenzi, CLIENTUL consimte ca Hudubet Valentin I.I. poate sa il contacteze in urmatoarele scopuri / situatii, prin orice mijloc disponibil / agreat de Hudubet Valentin I.I., in functie de scop/situatie:

-             validarea disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de CLIENT;

-             validarea de catre CLIENT a contravalorii comenzii efectuate, incluzand, in functie de situatie, si alte servicii cu valoare adaugata (i.e. transport, montaj, training, extensie garantie, etc);

-             stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor.

Odata cu plasarea comenzii, CLIENTUL consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii si ca acesta are implinită vârsta de 18 ani. Hudubet Valentin I.I.  nu raspunde pentru eventualele informatii incomplete sau eronate care se regasesc in mesajul electronic de confirmare, CLIENTUL fiind cel responsabil pentru corectitudinea acestor informatii, fiind obligat sa contacteze Hudubet Valentin I.I. in termen de 24 (douazeci și patru de ore) de la data receptiei mesajului electronic de confirmare, în vederea rectificării acestora.

 

5.           CONTACT

Datele complete si corecte de identificare si contactare a Hudubet Valentin I.I. sunt publicate pe site la sectiunea „Contact”.

Comunicarea cu Hudubet Valentin I.I. se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “Contact” de pe site. Hudubet Valentin I.I. are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, UTILIZATORUL sau CLIENTUL permite Hudubet Valentin I.I. sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloace electronice.

Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea Hudubet Valentin I.I. de a contacta UTILIZATORUL sau CLIENTUL.

Accesarea site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate Hudubet Valentin I.I. se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI si Hudubet Valentin I.I., considerandu-se astfel ca UTILIZATORUL sau CLIENTUL consimte primirea notificarilor din partea Hudubet Valentin I.I. in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

Hudubet Valentin I.I. isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

 

6.           PRETUL SI MODALITATEA DE PLATA

Toate tarifele aferente produselor si/sau serviciilor prezentate pe site includ TVA.

In conditiile prevazute de lege, pretul produselor electrice/electronice afisat pe site include taxa de timbru verde. In cazul in care CLIENTUL/UTILIZATORUL solicita detalii cu privire la suma exacta adaugata la pretul produsului, acesta ne poate contacta folosind mijloacele din sectiunea „Contact” de pe site.

Hudubet Valentin I.I.  isi rezerva dreptul de a modifica preturile practicate pentru produsele si/sau serviciile disponibile pe site oricand, fara notificarea in prealabil a UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne rezervam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a informa CLIENTUL telefonic/ e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta (daca produsul nu s-a livrat inca).

Pretul de achizitie, promotional sau de baza, al produselor este cel din momentul emiterii comenzii online, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita. Comenzile vor fi onorate intotdeauna in limita stocului disponibil.

Preturile de achizitie ale produselor dintr-o comanda confirmata, nu se pot modifica la un moment ulterior emiterii acesteia, decat cu acordul partilor.

In cazul platilor online, Hudubet Valentin I.I. nu este / nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de CLIENT, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai CLIENTUL.

CLIENTUL poate utiliza una dintre modalitatile de plata de mai jos:

-             ramburs la livrarea prin intermediul companiei de curierat rapid Fan Courier si Sameday. - Plata pretului se va efectua in momentul livrarii/receptionarii produselor comandate, curierul eliberand o chitanta care atesta plata pretului. Pretul este scadent la data livrarii/receptionarii produselor catre CLIENT.  Limita maxima admisa a rambursului, plata in numerar este de 5.000 lei/zi/persoana fizica/juridica.

-             plata online prin card bancar prin intermediul platformei securizate Plati Online – Plata pretului se va efectua in momentul efectuarii comenzii de catre CLIENT. Pretul este scadent la data receptionarii de catre CLIENT a mesajului electronic de confirmare a platii efectuate prin platforma. Card-urile bancare acceptate sunt: VISA, Master Card, Maestro.

 

7.           LIVRAREA

În momentul în care produsele sunt pregătite pentru livrare, CLIENTUL va primi o notificare de expediere a comenzii din partea MagazinElectro prin posta electronica, la adresa de e-mail furnizata de CLIENT odata cu inrolarea in site/odată cu transmiterea comenzii, însoțită de toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre CLIENT.

Livrarile se fac numai pe teritoriul Romaniei, prin intermediul companiei de curierat rapid Fan Courier si Sameday, in zonele geografice deservite de catre acestia. Costul transportului depinde de locul unde doriti livrarea si este afisat inainte de plasarea comenzii.

Livrarea, atat a comenzii cat si a returului, poate fi urmarita si pe site-ul Fan Courier si Sameday. MagazinElectro nu se face raspunzatoare de eventuale deficiente tehnice care pot afecta functionarea site-ului Fan Courier si Sameday.

Produsele se vor livra in maxim 3-5 zile lucratoare din momentul confirmarii telefonice sau email de catre un operator comenzi.

Termenul de livrare se poate prelungi in cazuri exceptionale, neimputabile sau neatribuibile MagazinElectro, cum ar fi conditii meteorologice nefavorabile, etc.

Conditiile de livrare a produselor, incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii, nu constituie o obligatie contractuala asumata de MagazinElectro, astfel incat-UTILIZATORUL/CLIENTUL nu poate pretinde MagazinElectro daune-interese in nicio situatie, in cazul in care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma incalcarii conditiilor de livrare.

CLIENTUL poate opta numai pentru una dintre variantele de transport ale produselor/serviciilor achizitionate, disponibila pe site, la momentul efectuarii comenzii, indiferent de tipul comenzii sale.

Valoarea transportului sa va afisa inainte de plasarea comenzii si difera in functie de tipul de articol comandat si de locatia CLIENTULUI.

Produsele vor fi livrate la adresa mentionata in comanda si vor fi inmanate persoanei de contact desemnate de CLIENT sau, in lipsa acesteia, unei terte persoane aflate in spatiul de la adresa de livrare si care se legitimeaza ca reprezentand CLIENTUL. Prin acceptarea acestor Termeni si Conditii, CLIENTUL isi da expres acordul cu privire la predarea Produsului unei terte persoane aflate la adresa de livrare si care se legitimeaza ca reprezentand CLIENTUL, in lipsa personei desemnate prin comanda, presupunandu-se ca aceasta terta persoana a fost mandatata de catre CLIENT pentru preluarea produsului de la curier. Persoana care primeste produsul va semna o confirmare de primire, care face dovada deplina a faptului ca produsul a fost predat CLIENTULUI de catre curier si a faptului ca expeditia si continutul ei sunt conform facturii si intacte.

8.           CALITATE SI GARANTII

MagazinElectro nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a nici unui produs afisat pe site. Totodata, MagazinElectro nu garanteaza conformitatea produselor comandate cu imaginile sau caracteristicile afisate pe site cu titlu de prezentare, intrucat  pot sa apara modificari ale produselor odata cu reinnoirea stocurilor.

Produsul va fi folosit de CLIENT in conformitate cu destinatia acestuia, doar pe durata de valabilitate a Produsului și in conformitate cu instrucțiunile de utilizare, MagazinElectro nefiind raspunzator pentru modul in care CLIENTUL decide sa foloseasca produsul.

Toate produsele comercializate de catre site-ul www.magazinelectro.ro, beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare, dar doar anumite produse se comercializeaza insotite de certificate de garantie.

 

9.           RETURNAREA PRODUSELOR

Consumatorul – cumparatorul persoana fizica - beneficiaza de dreptul de retragere dintr-un contract la distanta, conform Art. 9 – Art. 16 din Ordonanța de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative („OUG 34/2014”), fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte consturi decat cele prevazute de art. 13 și art. 14 din acelasi act normativ. Perioada de retragere este de 14 zile calendaristice, care se calculează potrivit art. 9 din OUG 34/2014 astfel:

-             fie de la momentul intrarii in posesia fizica a produselor;

-             fie de la momentul intrarii in posesia fizica a ultimului produs, in cazul in care printr-o singura comanda s-au comandat produse multiple care sunt livrate separat;

-             fie de la momentul intrarii in posesia fizica a ultimului produs sau a ultimei piese, in cazul in care printr-o singura comanda s-a comandat un produs format din piese sau produse multiple care sunt livrate separat.

În vederea exercitării dreptului de retragere, CLIENTUL, înainte de expirarea perioadei de retragere, va informa MagazinElectro cu privire la decizia sa de retragere din contractul la distanță, prin intermediul modelului de formular de retragere completat. Formularul este disponibil la următtoarea adresa: magazinelectro.ro/img/cms/retur-produse.pdf . Declarația sau formularul menționat mai sus pot fi transmise de către CLIENT în atenția MagazinElectro la adresa de postă electronică: office@magazinelectro.ro. sau la adresa poştală: Ilfov, Voluntari, Strada Craiovei, nr.5, camera 2, parter. Vă recomandăm să completaţi toate câmpurile menţionate din formularul de retragere. MagazinElectro va confirma CLIENTULUI, fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere în termen de 2 zile lucrătoare. Dreptul de retragere este valabil exercitat, dacă comunicarea cu privire la exercitarea dreptului de retragere este transmisă de către Client în atenția MagazinElectro  înaintea expirării perioadei de retragere de 14 zile calendaristice, mentionata mai sus.

Cu privire la returul produselor achiziționate, va rugam sa aveti in vedere urmatoarele:

Toate produsele pe care le returnati trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ati primit.

Se pot returna produsele sigilate, sau daca le-ati desigilat, le puteti returna doar daca nu le-ati folosit.

Dacă ati cumpărat mai multe produse de același fel și vreți să le returnați pe toate, desigilati doar un singur produs. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

Nu vor fi  acceptate la returnare produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre dvs. : au ambalajul deteriorat sau incomplet, urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu se accepta returul produselor care nu sunt insotite de toate accesoriile.

Nu se vor accepta la retur produse murdare. Ex: aspiratoare cu filtrele murdare, mopuri cu abur cu laveta murdară, mopuri cu lavetele murdare, etc.

Returnarea produsului se face in ambalajul original avand toate elementele de protectie a produsului, infoliat ptr. protejarea ambalajului pe timpul transportului, insotit de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care v-au fost livrate.

Daca produsele care v-au fost livrate au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnati produsele trebuie sa returnati si cadourile primite.

In cazul returnarii de catre CLIENT a unui produs, rambursarea contravalorii produsului returnat se va face de catre MagazinElectro in cel mult 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia fizica a acestuia. Costurile privind transportul nu se returneaza. Costurile legate de returnarea produselor sunt suportate de cumparator in toate cazurile.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card sau in acelasi cont utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului. Valoarea transportului nu se returneaza.

CLIENTUL este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor.

Daca doriti sa renuntati la un produs din comanda, doriti alt produs decat cel comandat sau nu mai vreti niciunul dintre produsele comandate, anuland intreaga comanda, va rugam sa ne anuntati in termen de 2 ore de la momentul plasarii comenzii, la adresa de email office@magazinelectro.ro. Echipa de Suport CLIENTI va face tot posibilul sa modifice sau sa anuleze comanda. Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul CLIENTULUI in termen de 1 - 30 zile, in functie de politica acesteia.

 

10.        CONTINUT

Tot continutul, incluzand dar nelimitandu-se la imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site sunt proprietatea intelectuala a Hudubet Valentin I.I. sau al unor terti, caz in care continutul poate fi urmat de titlul de proprietate original si/sau de orice alta nota ceruta de proprietarul de drept, al respectivului continut, pentru care Hudubet Valentin I.I. detine licenta de utilizare si/sau publicare.

UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI nu ii este permisa copierea/transferul/modificarea continutului site-ului, indepartarea insemnelor care specifica dreptul de autor si/sau participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al Hudubet Valentin I.I..

UTILIZATORUL sau CLIENTUL poate copia, transfera si/sau utiliza continut, numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale documentului. Modificarea sau utilizarea materialelor de pe acest site in alte scopuri decat de informare, respectiv utilizare in calitate de UTILIZATOR/CLIENT, este strict interzisa.

Orice modificare neautorizata a site-ului este interzisa.

Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (texte / imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Hudubet Valentin I.I., acestea fiind cu titlu de prezentare.

In descrierea produselor si/sau serviciilor, Hudubet Valentin I.I. isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor/serviciilor respective.

 

11.        FRAUDA SI SPAM

Hudubet Valentin I.I. nu solicitã CLIENTILOR sau UTILIZATORILOR sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

CLIENTUL / UTILIZATORUL isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea datelor sale confidentiale.

Hudubet Valentin I.I. isi  declina orice responsabilitate, in situatia in care un UTILIZATOR / CLIENT ar fi / este prejudiciat, sub orice forma, de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele Hudubet Valentin I.I..

CLIENTUL sau UTILIZATORUL va informa Hudubet Valentin I.I. asupra unor asemenea tentative, folosind datele de la rubrica: Contact.

Orice CLIENT / UTILIZATOR care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta oricand pentru stergerea acesteia.

Comunicarile realizate de catre Hudubet Valentin I.I.  prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului si nu pot fi considerate SPAM.

Urmatoarele actiuni vor fi considerate tentativa de fraudare a siteului/continutul si/sau Hudubet Valentin I.I.  si se va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa sau a(u) atins acest(e) scop(uri):

-             de a accesa datele de orice tip ale altui CLIENT / UTILIZATOR prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda;

-             de a altera sau altfel modifica continutul site-ului sau Continutul expediat, prin orice metoda, de catre Hudubet Valentin I.I. catre CLIENT / UTILIZATOR;

-             de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza site-ul;

-             de a accesa sau a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat, prin orice mijloc, de catre Hudubet Valentin I.I.  catre CLIENT / UTILIZATOR, atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

 

12.        LIMITAREA RESPONSABILITATII

Hudubet Valentin I.I. nu poate fi tinuta responsabila in fata nici unei persoane fizice sau juridice care foloseste sau se bazeaza pe continut.

Hudubet Valentin I.I. nu poate fi tinuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu /etc) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel pierderi.

In cazul in care un CLIENT / UTILIZATOR considera ca un Continut expediat, prin orice mijloc, de catre Hudubet Valentin I.I., violeaza drepturile de autor sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii Hudubet Valentin I.I., conform detaliilor de contact , astfel incat Hudubet Valentin I.I. sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

Hudubet Valentin I.I. nu garanteaza UTILZATORULUI sau CLIENTULUI acces pe site sau la serviciu si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica, partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert, orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al Hudubet Valentin I.I..

Hudubet Valentin I.I. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

Hudubet Valentin I.I. este exonerata de orice vina in cazul utilizarii site-urilor si/sau al continutului transmis catre UTILIZATOR sau CLIENT prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), prin intermediul site-urilor, e-mail-ului sau al unui angajat al Hudubet Valentin I.I., atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube, de orice natura, de partea UTILIZATORULUI, CLIENTULUI si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.

Hudubet Valentin I.I. nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:

-                 serviciul va fi potrivit cerintelor CLIENTULUI;

-                 serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel;

-                 produsele/serviciile obtinute gratis sau contra-cost, prin intermediul serviciului, vor corespunde cerintelor sau asteptarilor CLIENTULUI.

Operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre CLIENT sau UTILIZATORsi oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul site-ului.

 

13. FORTA MAJORA

Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract, fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului.

 

14. LITIGII

Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii MagazinElectro care ar putea sa apara intre CLIENT / UTILIZATOR si Hudubet Valentin I.I. se va rezolva pe cale amiabila.

Hudubet Valentin I.I. nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si Conditiilor MagazinElectro.

Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre UTILIZATOR si Hudubet Valentin I.I. sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

În conformitate cu prevederile Ordonanței de Guvern nr. 38/2015 privind soluţionarea alternativă a litigiilor („OG38/2015”) dintre consumatori şi comercianţi, în cazul în care un litigiu între CLIENT şi Hudubet Valentin I.I. nu a putut fi soluţionat în urma unei reclamaţii prezentate direct de CLIENT către Hudubet Valentin I.I., Hudubet Valentin I.I. informează CLIENTUL despre posibilitatea de a se adresa entității din România care aplică proceduri de soluţionare alternativă a litigiilor și platformei europene de soluţionare online a litigiilor („SOL”), instrument digital creat de Comisia Europeană pentru a facilita soluţionarea independentă, imparţială, transparentă, eficace, rapidă şi echitabilă, pe cale extrajudiciară, a litigiilor care privesc obligaţiile contractuale rezultate din contractele de vânzare sau de prestare de servicii online dintre un consumator care îşi are reşedinţa în Uniune şi un comerciant stabilit în Uniune. Pentru a se adresa entităţii menționate și platformei SOL, CLIENTUL va putea accesa pagina de web: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.adr.show2, respectiv: https://anpc.ro/categorie/1271/sal.

Date de contact: Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor - Directia de Solutionare Alternativa a Litigiilor, având adresa în Blvd. Aviatorilor nr.72, Bucuresti, 011865, România, adresa de e-mail: dsal@anpc.ro, telefon: 0040213121275, fax: 0040213143462, site: http://www.anpc.gov.ro/categorie/1271/sal.

Cumparatorii – persoane fizice se pot adresa Autoritatii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor sau Autoritatii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii în legătură cu încălcarea prevederilor OUG 34/2014.

 

Queries: 162, Total time: 33.323 ms [By time] [By id] [By file]
1 (2.668)
SELECT `data`
FROM `oc_session`
WHERE session_id = '5d89fc2139677a8b566360c1b4' AND expire > 1680087381
/home/magazine/public_html/system/library/session/db.php:21
2 (0.147)
SELECT *
FROM oc_extension
WHERE `type` = 'openbay'
/home/magazine/public_html/system/library/openbay.php:61
3 (0.106)
SELECT *
FROM oc_translation
WHERE store_id = '0' AND language_id = '0' AND (route = 'engb' OR route = '')
/home/magazine/public_html/catalog/model/design/translation.php:6
4 (0.096)
SELECT *
FROM oc_extension
WHERE `type` = 'openbay'
/home/magazine/public_html/system/library/openbay.php:61
5 (0.300)
SELECT `data`
FROM `oc_session`
WHERE session_id = '4bcaba475a3a36fbd40b1c67db' AND expire > 1680087381
/home/magazine/public_html/system/library/session/db.php:21
6 (0.087)
SELECT *
FROM oc_store
WHERE REPLACE(`ssl`, 'www.', '') = 'https://magazinelectro.ro/'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/startup.php:6
7 (1.920)
SELECT *
FROM `oc_setting`
WHERE store_id = '0' OR store_id = '0'
ORDER BY store_id ASC
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/startup.php:25
8 (0.120)
SELECT *
FROM oc_seo_url
WHERE keyword = 'termeni-si-conditii-generale'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/startup.php:125
9 (0.089)
SELECT *
FROM oc_currency
/home/magazine/public_html/system/library/cart/currency.php:10
10 (0.179)
SELECT tr1.tax_class_id, tr2.tax_rate_id, tr2.name, tr2.rate, tr2.type, tr1.priority
FROM oc_tax_rule tr1
LEFT JOIN oc_tax_rate tr2 ON (tr1.tax_rate_id = tr2.tax_rate_id)
INNER JOIN oc_tax_rate_to_customer_group tr2cg ON (tr2.tax_rate_id = tr2cg.tax_rate_id)
LEFT JOIN oc_zone_to_geo_zone z2gz ON (tr2.geo_zone_id = z2gz.geo_zone_id)
LEFT JOIN oc_geo_zone gz ON (tr2.geo_zone_id = gz.geo_zone_id)
WHERE tr1.based = 'shipping' AND tr2cg.customer_group_id = '1' AND z2gz.country_id = '175' AND (z2gz.zone_id = '0' OR z2gz.zone_id = '2688')
ORDER BY tr1.priority ASC
/home/magazine/public_html/system/library/cart/tax.php:16
11 (0.236)
SELECT tr1.tax_class_id, tr2.tax_rate_id, tr2.name, tr2.rate, tr2.type, tr1.priority
FROM oc_tax_rule tr1
LEFT JOIN oc_tax_rate tr2 ON (tr1.tax_rate_id = tr2.tax_rate_id)
INNER JOIN oc_tax_rate_to_customer_group tr2cg ON (tr2.tax_rate_id = tr2cg.tax_rate_id)
LEFT JOIN oc_zone_to_geo_zone z2gz ON (tr2.geo_zone_id = z2gz.geo_zone_id)
LEFT JOIN oc_geo_zone gz ON (tr2.geo_zone_id = gz.geo_zone_id)
WHERE tr1.based = 'store' AND tr2cg.customer_group_id = '1' AND z2gz.country_id = '175' AND (z2gz.zone_id = '0' OR z2gz.zone_id = '2688')
ORDER BY tr1.priority ASC
/home/magazine/public_html/system/library/cart/tax.php:44
12 (0.166)
SELECT *
FROM oc_weight_class wc
LEFT JOIN oc_weight_class_description wcd ON (wc.weight_class_id = wcd.weight_class_id)
WHERE wcd.language_id = '2'
/home/magazine/public_html/system/library/cart/weight.php:10
13 (0.167)
SELECT *
FROM oc_length_class mc
LEFT JOIN oc_length_class_description mcd ON (mc.length_class_id = mcd.length_class_id)
WHERE mcd.language_id = '2'
/home/magazine/public_html/system/library/cart/length.php:10
14 (0.136)
DELETE
FROM oc_cart
WHERE (api_id > '0' OR customer_id = '0') AND date_added < DATE_SUB(NOW(), INTERVAL 1 HOUR)
/home/magazine/public_html/system/library/cart/cart.php:15
15 (0.122)
SELECT *
FROM oc_extension
WHERE `type` = 'openbay'
/home/magazine/public_html/system/library/openbay.php:61
16 (0.221)
SELECT *
FROM `oc_event`
WHERE `trigger` LIKE 'catalog/%' AND status = '1'
ORDER BY `sort_order` ASC
/home/magazine/public_html/catalog/model/setting/event.php:4
17 (0.126)
SELECT *
FROM oc_seo_url
WHERE keyword = 'termeni-si-conditii-generale' AND store_id = '0'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:19
18 (0.136)
SELECT *
FROM oc_seo_url
WHERE `query` = 'information_id=5' AND store_id = '0' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:132
19 (0.107)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=information/information' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:164
20 (0.183)
SELECT *
FROM oc_seo_url
WHERE `query` = 'information_id=5' AND store_id = '0' AND language_id = '1'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:132
21 (0.207)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=information/information' AND language_id = '1'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:164
22 (0.111)
SELECT *
FROM oc_translation
WHERE store_id = '0' AND language_id = '2' AND (route = 'information/information' OR route = 'ro-ro')
/home/magazine/public_html/catalog/model/design/translation.php:6
23 (0.158)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=common/home' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
24 (0.319)
SELECT DISTINCT *
FROM oc_information i
LEFT JOIN oc_information_description id ON (i.information_id = id.information_id)
LEFT JOIN oc_information_to_store i2s ON (i.information_id = i2s.information_id)
WHERE i.information_id = '5' AND id.language_id = '2' AND i2s.store_id = '0' AND i.status = '1'
/home/magazine/public_html/catalog/model/catalog/information.php:4
25 (0.133)
SELECT *
FROM oc_seo_url
WHERE `query` = 'information_id=5' AND store_id = '0' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:206
26 (0.258)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=information/information' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
27 (0.178)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=common/home' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
28 (0.091)
SELECT *
FROM oc_information_to_layout
WHERE information_id = '5' AND store_id = '0'
/home/magazine/public_html/catalog/model/catalog/information.php:16
29 (0.109)
SELECT *
FROM oc_layout_route
WHERE 'information/information' LIKE route AND store_id = '0'
ORDER BY route DESC LIMIT 1
/home/magazine/public_html/catalog/model/design/layout.php:4
30 (0.104)
SELECT *
FROM oc_layout_module
WHERE layout_id = '11' AND position = 'column_left'
ORDER BY sort_order
/home/magazine/public_html/catalog/model/design/layout.php:14
31 (0.092)
SELECT *
FROM oc_module
WHERE module_id = '35'
/home/magazine/public_html/catalog/model/setting/module.php:4
32 (0.088)
SELECT *
FROM oc_theme
WHERE store_id = '0' AND theme = 'madame' AND route = 'extension/module/html'
/home/magazine/public_html/catalog/model/design/theme.php:4
33 (0.148)
SELECT *
FROM oc_theme
WHERE store_id = '0' AND theme = 'madame' AND route = 'common/column_left'
/home/magazine/public_html/catalog/model/design/theme.php:4
34 (0.110)
SELECT *
FROM oc_information_to_layout
WHERE information_id = '5' AND store_id = '0'
/home/magazine/public_html/catalog/model/catalog/information.php:16
35 (0.114)
SELECT *
FROM oc_layout_route
WHERE 'information/information' LIKE route AND store_id = '0'
ORDER BY route DESC LIMIT 1
/home/magazine/public_html/catalog/model/design/layout.php:4
36 (0.099)
SELECT *
FROM oc_layout_module
WHERE layout_id = '11' AND position = 'column_right'
ORDER BY sort_order
/home/magazine/public_html/catalog/model/design/layout.php:14
37 (0.088)
SELECT *
FROM oc_theme
WHERE store_id = '0' AND theme = 'madame' AND route = 'common/column_right'
/home/magazine/public_html/catalog/model/design/theme.php:4
38 (0.104)
SELECT *
FROM oc_information_to_layout
WHERE information_id = '5' AND store_id = '0'
/home/magazine/public_html/catalog/model/catalog/information.php:16
39 (0.123)
SELECT *
FROM oc_layout_route
WHERE 'information/information' LIKE route AND store_id = '0'
ORDER BY route DESC LIMIT 1
/home/magazine/public_html/catalog/model/design/layout.php:4
40 (0.100)
SELECT *
FROM oc_layout_module
WHERE layout_id = '11' AND position = 'content_top'
ORDER BY sort_order
/home/magazine/public_html/catalog/model/design/layout.php:14
41 (0.087)
SELECT *
FROM oc_theme
WHERE store_id = '0' AND theme = 'madame' AND route = 'common/content_top'
/home/magazine/public_html/catalog/model/design/theme.php:4
42 (0.110)
SELECT *
FROM oc_information_to_layout
WHERE information_id = '5' AND store_id = '0'
/home/magazine/public_html/catalog/model/catalog/information.php:16
43 (0.113)
SELECT *
FROM oc_layout_route
WHERE 'information/information' LIKE route AND store_id = '0'
ORDER BY route DESC LIMIT 1
/home/magazine/public_html/catalog/model/design/layout.php:4
44 (0.111)
SELECT *
FROM oc_layout_module
WHERE layout_id = '11' AND position = 'content_bottom'
ORDER BY sort_order
/home/magazine/public_html/catalog/model/design/layout.php:14
45 (0.095)
SELECT *
FROM oc_module
WHERE module_id = '42'
/home/magazine/public_html/catalog/model/setting/module.php:4
46 (0.089)
SELECT *
FROM oc_theme
WHERE store_id = '0' AND theme = 'madame' AND route = 'extension/module/cookies'
/home/magazine/public_html/catalog/model/design/theme.php:4
47 (0.121)
SELECT *
FROM oc_theme
WHERE store_id = '0' AND theme = 'madame' AND route = 'common/content_bottom'
/home/magazine/public_html/catalog/model/design/theme.php:4
48 (0.121)
SELECT *
FROM oc_translation
WHERE store_id = '0' AND language_id = '2' AND (route = 'common/footer' OR route = 'ro-ro')
/home/magazine/public_html/catalog/model/design/translation.php:6
49 (0.831)
SELECT *
FROM oc_information i
LEFT JOIN oc_information_description id ON (i.information_id = id.information_id)
LEFT JOIN oc_information_to_store i2s ON (i.information_id = i2s.information_id)
WHERE id.language_id = '2' AND i2s.store_id = '0' AND i.status = '1'
ORDER BY i.sort_order, LCASE(id.title) ASC
/home/magazine/public_html/catalog/model/catalog/information.php:10
50 (0.177)
SELECT *
FROM oc_seo_url
WHERE `query` = 'information_id=7' AND store_id = '0' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:206
51 (0.145)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=information/information' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
52 (0.158)
SELECT *
FROM oc_seo_url
WHERE `query` = 'information_id=3' AND store_id = '0' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:206
53 (0.167)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=information/information' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
54 (0.075)
SELECT *
FROM oc_seo_url
WHERE `query` = 'information_id=11' AND store_id = '0' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:206
55 (0.094)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=information/information' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
56 (0.083)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=11' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
57 (0.082)
SELECT *
FROM oc_seo_url
WHERE `query` = 'information_id=5' AND store_id = '0' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:206
58 (0.164)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=information/information' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
59 (0.107)
SELECT *
FROM oc_seo_url
WHERE `query` = 'information_id=14' AND store_id = '0' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:206
60 (0.093)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=information/information' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
61 (0.079)
SELECT *
FROM oc_seo_url
WHERE `query` = 'information_id=15' AND store_id = '0' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:206
62 (0.092)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=information/information' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
63 (0.100)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=information/contact' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
64 (0.089)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=account/return/add' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
65 (0.100)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=information/sitemap' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
66 (0.102)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=information/tracking' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
67 (0.106)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=product/manufacturer' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
68 (0.099)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=account/voucher' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
69 (0.098)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=affiliate/login' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
70 (0.113)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=product/special' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
71 (0.116)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=account/account' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
72 (0.095)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=account/order' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
73 (0.099)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=account/wishlist' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
74 (0.096)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=account/newsletter' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
75 (0.143)
DELETE
FROM `oc_customer_online`
WHERE date_added < '2023-03-29 09:56:21'
/home/magazine/public_html/catalog/model/tool/online.php:4
76 (0.088)
REPLACE INTO `oc_customer_online` SET `ip` = '34.239.152.207', `customer_id` = '0', `url` = 'https://www.magazinelectro.ro/termeni-si-conditii-generale', `referer` = '', `date_added` = '2023-03-29 10:56:21'
/home/magazine/public_html/catalog/model/tool/online.php:6
77 (0.090)
SELECT *
FROM oc_theme
WHERE store_id = '0' AND theme = 'madame' AND route = 'common/footer'
/home/magazine/public_html/catalog/model/design/theme.php:4
78 (0.121)
SELECT *
FROM oc_extension
WHERE `type` = 'analytics'
/home/magazine/public_html/catalog/model/setting/extension.php:4
79 (0.100)
SELECT *
FROM oc_translation
WHERE store_id = '0' AND language_id = '2' AND (route = 'common/header' OR route = 'ro-ro')
/home/magazine/public_html/catalog/model/design/translation.php:6
80 (0.155)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=account/account' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
81 (0.151)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=account/logout' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
82 (0.153)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=common/home' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
83 (0.195)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=account/wishlist' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
84 (0.175)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=account/account' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
85 (0.174)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=account/register' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
86 (0.103)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=account/login' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
87 (0.099)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=account/order' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
88 (0.101)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=account/transaction' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
89 (0.095)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=account/download' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
90 (0.121)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=account/logout' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
91 (0.119)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=checkout/cart' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
92 (0.100)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=checkout/checkout' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
93 (0.102)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=information/contact' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
94 (0.055)
SELECT *
FROM oc_translation
WHERE store_id = '0' AND language_id = '2' AND (route = 'common/language' OR route = 'ro-ro')
/home/magazine/public_html/catalog/model/design/translation.php:6
95 (0.095)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=common/language/language' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
96 (0.091)
SELECT *
FROM oc_seo_url
WHERE `query` = 'information_id=5' AND store_id = '0' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:206
97 (0.094)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=information/information' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
98 (0.049)
SELECT *
FROM oc_theme
WHERE store_id = '0' AND theme = 'madame' AND route = 'common/language'
/home/magazine/public_html/catalog/model/design/theme.php:4
99 (0.130)
SELECT *
FROM oc_translation
WHERE store_id = '0' AND language_id = '2' AND (route = 'common/currency' OR route = 'ro-ro')
/home/magazine/public_html/catalog/model/design/translation.php:6
100 (0.151)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=common/currency/currency' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
101 (0.142)
SELECT *
FROM oc_seo_url
WHERE `query` = 'information_id=5' AND store_id = '0' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:206
102 (0.145)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=information/information' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
103 (0.088)
SELECT *
FROM oc_theme
WHERE store_id = '0' AND theme = 'madame' AND route = 'common/currency'
/home/magazine/public_html/catalog/model/design/theme.php:4
104 (0.092)
SELECT *
FROM oc_translation
WHERE store_id = '0' AND language_id = '2' AND (route = 'common/search' OR route = 'ro-ro')
/home/magazine/public_html/catalog/model/design/translation.php:6
105 (0.086)
SELECT *
FROM oc_theme
WHERE store_id = '0' AND theme = 'madame' AND route = 'common/search'
/home/magazine/public_html/catalog/model/design/theme.php:4
106 (0.134)
SELECT *
FROM oc_translation
WHERE store_id = '0' AND language_id = '2' AND (route = 'common/cart' OR route = 'ro-ro')
/home/magazine/public_html/catalog/model/design/translation.php:6
107 (0.186)
SELECT *
FROM oc_cart
WHERE api_id = '0' AND customer_id = '0' AND session_id = '4bcaba475a3a36fbd40b1c67db'
/home/magazine/public_html/system/library/cart/cart.php:36
108 (0.133)
SELECT *
FROM oc_extension
WHERE `type` = 'total'
/home/magazine/public_html/catalog/model/setting/extension.php:4
109 (0.089)
SELECT *
FROM oc_translation
WHERE store_id = '0' AND language_id = '2' AND (route = 'extension/total/sub_total' OR route = 'ro-ro')
/home/magazine/public_html/catalog/model/design/translation.php:6
110 (0.125)
SELECT *
FROM oc_cart
WHERE api_id = '0' AND customer_id = '0' AND session_id = '4bcaba475a3a36fbd40b1c67db'
/home/magazine/public_html/system/library/cart/cart.php:36
111 (0.129)
SELECT *
FROM oc_cart
WHERE api_id = '0' AND customer_id = '0' AND session_id = '4bcaba475a3a36fbd40b1c67db'
/home/magazine/public_html/system/library/cart/cart.php:36
112 (0.096)
SELECT *
FROM oc_translation
WHERE store_id = '0' AND language_id = '2' AND (route = 'extension/total/credit' OR route = 'ro-ro')
/home/magazine/public_html/catalog/model/design/translation.php:6
113 (0.087)
SELECT SUM(amount) AS total
FROM oc_customer_transaction
WHERE customer_id = '0'
/home/magazine/public_html/system/library/cart/customer.php:122
114 (0.094)
SELECT *
FROM oc_translation
WHERE store_id = '0' AND language_id = '2' AND (route = 'extension/total/total' OR route = 'ro-ro')
/home/magazine/public_html/catalog/model/design/translation.php:6
115 (0.126)
SELECT *
FROM oc_cart
WHERE api_id = '0' AND customer_id = '0' AND session_id = '4bcaba475a3a36fbd40b1c67db'
/home/magazine/public_html/system/library/cart/cart.php:36
116 (0.234)
SELECT *
FROM oc_cart
WHERE api_id = '0' AND customer_id = '0' AND session_id = '4bcaba475a3a36fbd40b1c67db'
/home/magazine/public_html/system/library/cart/cart.php:36
117 (0.185)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=checkout/cart' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
118 (0.171)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=checkout/checkout' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
119 (0.091)
SELECT *
FROM oc_theme
WHERE store_id = '0' AND theme = 'madame' AND route = 'common/cart'
/home/magazine/public_html/catalog/model/design/theme.php:4
120 (0.259)
SELECT *
FROM oc_setting
WHERE store_id = '0' AND `code` = 'popup'
/home/magazine/public_html/catalog/model/setting/setting.php:6
121 (0.093)
SELECT *
FROM oc_translation
WHERE store_id = '0' AND language_id = '2' AND (route = 'common/menu' OR route = 'ro-ro')
/home/magazine/public_html/catalog/model/design/translation.php:6
122 (0.474)
SELECT *
FROM oc_category c
LEFT JOIN oc_category_description cd ON (c.category_id = cd.category_id)
LEFT JOIN oc_category_to_store c2s ON (c.category_id = c2s.category_id)
WHERE c.parent_id = '0' AND cd.language_id = '2' AND c2s.store_id = '0' AND c.status = '1'
ORDER BY c.sort_order, LCASE(cd.name)
/home/magazine/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_model_catalog_category.php:10
123 (0.453)
SELECT *
FROM oc_category c
LEFT JOIN oc_category_description cd ON (c.category_id = cd.category_id)
LEFT JOIN oc_category_to_store c2s ON (c.category_id = c2s.category_id)
WHERE c.parent_id = '1' AND cd.language_id = '2' AND c2s.store_id = '0' AND c.status = '1'
ORDER BY c.sort_order, LCASE(cd.name)
/home/magazine/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_model_catalog_category.php:10
124 (0.098)
SELECT *
FROM oc_seo_url
WHERE `query` = 'category_id=1' AND store_id = '0' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:217
125 (0.118)
SELECT *
FROM oc_seo_url
WHERE `query` = 'category_id=12' AND store_id = '0' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:217
126 (0.182)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=product/category' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
127 (1.243)
SELECT COUNT(DISTINCT p.product_id) AS total
FROM oc_category_path cp
LEFT JOIN oc_product_to_category p2c ON (cp.category_id = p2c.category_id)
LEFT JOIN oc_product p ON (p2c.product_id = p.product_id)
LEFT JOIN oc_product_description pd ON (p.product_id = pd.product_id)
LEFT JOIN oc_product_to_store p2s ON (p.product_id = p2s.product_id)
WHERE pd.language_id = '2' AND p.status = '1' AND p.date_available <= NOW() AND p2s.store_id = '0' AND cp.path_id = '12'
/home/magazine/public_html/vqmod/vqcache/vq2-_home_magazine_storage_modification_catalog_model_catalog_product.php:561
128 (0.128)
SELECT *
FROM oc_seo_url
WHERE `query` = 'category_id=1' AND store_id = '0' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:217
129 (0.084)
SELECT *
FROM oc_seo_url
WHERE `query` = 'category_id=3' AND store_id = '0' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:217
130 (0.100)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=product/category' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
131 (1.117)
SELECT COUNT(DISTINCT p.product_id) AS total
FROM oc_category_path cp
LEFT JOIN oc_product_to_category p2c ON (cp.category_id = p2c.category_id)
LEFT JOIN oc_product p ON (p2c.product_id = p.product_id)
LEFT JOIN oc_product_description pd ON (p.product_id = pd.product_id)
LEFT JOIN oc_product_to_store p2s ON (p.product_id = p2s.product_id)
WHERE pd.language_id = '2' AND p.status = '1' AND p.date_available <= NOW() AND p2s.store_id = '0' AND cp.path_id = '3'
/home/magazine/public_html/vqmod/vqcache/vq2-_home_magazine_storage_modification_catalog_model_catalog_product.php:561
132 (0.152)
SELECT *
FROM oc_seo_url
WHERE `query` = 'category_id=1' AND store_id = '0' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:217
133 (0.120)
SELECT *
FROM oc_seo_url
WHERE `query` = 'category_id=14' AND store_id = '0' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:217
134 (0.127)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=product/category' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
135 (1.344)
SELECT COUNT(DISTINCT p.product_id) AS total
FROM oc_category_path cp
LEFT JOIN oc_product_to_category p2c ON (cp.category_id = p2c.category_id)
LEFT JOIN oc_product p ON (p2c.product_id = p.product_id)
LEFT JOIN oc_product_description pd ON (p.product_id = pd.product_id)
LEFT JOIN oc_product_to_store p2s ON (p.product_id = p2s.product_id)
WHERE pd.language_id = '2' AND p.status = '1' AND p.date_available <= NOW() AND p2s.store_id = '0' AND cp.path_id = '14'
/home/magazine/public_html/vqmod/vqcache/vq2-_home_magazine_storage_modification_catalog_model_catalog_product.php:561
136 (0.129)
SELECT *
FROM oc_seo_url
WHERE `query` = 'category_id=1' AND store_id = '0' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:217
137 (0.112)
SELECT *
FROM oc_seo_url
WHERE `query` = 'category_id=41' AND store_id = '0' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:217
138 (0.138)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=product/category' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
139 (1.171)
SELECT COUNT(DISTINCT p.product_id) AS total
FROM oc_category_path cp
LEFT JOIN oc_product_to_category p2c ON (cp.category_id = p2c.category_id)
LEFT JOIN oc_product p ON (p2c.product_id = p.product_id)
LEFT JOIN oc_product_description pd ON (p.product_id = pd.product_id)
LEFT JOIN oc_product_to_store p2s ON (p.product_id = p2s.product_id)
WHERE pd.language_id = '2' AND p.status = '1' AND p.date_available <= NOW() AND p2s.store_id = '0' AND cp.path_id = '41'
/home/magazine/public_html/vqmod/vqcache/vq2-_home_magazine_storage_modification_catalog_model_catalog_product.php:561
140 (0.128)
SELECT *
FROM oc_seo_url
WHERE `query` = 'category_id=1' AND store_id = '0' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:217
141 (0.128)
SELECT *
FROM oc_seo_url
WHERE `query` = 'category_id=15' AND store_id = '0' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:217
142 (0.139)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=product/category' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
143 (1.218)
SELECT COUNT(DISTINCT p.product_id) AS total
FROM oc_category_path cp
LEFT JOIN oc_product_to_category p2c ON (cp.category_id = p2c.category_id)
LEFT JOIN oc_product p ON (p2c.product_id = p.product_id)
LEFT JOIN oc_product_description pd ON (p.product_id = pd.product_id)
LEFT JOIN oc_product_to_store p2s ON (p.product_id = p2s.product_id)
WHERE pd.language_id = '2' AND p.status = '1' AND p.date_available <= NOW() AND p2s.store_id = '0' AND cp.path_id = '15'
/home/magazine/public_html/vqmod/vqcache/vq2-_home_magazine_storage_modification_catalog_model_catalog_product.php:561
144 (0.116)
SELECT *
FROM oc_seo_url
WHERE `query` = 'category_id=1' AND store_id = '0' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:217
145 (0.108)
SELECT *
FROM oc_seo_url
WHERE `query` = 'category_id=19' AND store_id = '0' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:217
146 (0.126)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=product/category' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
147 (1.116)
SELECT COUNT(DISTINCT p.product_id) AS total
FROM oc_category_path cp
LEFT JOIN oc_product_to_category p2c ON (cp.category_id = p2c.category_id)
LEFT JOIN oc_product p ON (p2c.product_id = p.product_id)
LEFT JOIN oc_product_description pd ON (p.product_id = pd.product_id)
LEFT JOIN oc_product_to_store p2s ON (p.product_id = p2s.product_id)
WHERE pd.language_id = '2' AND p.status = '1' AND p.date_available <= NOW() AND p2s.store_id = '0' AND cp.path_id = '19'
/home/magazine/public_html/vqmod/vqcache/vq2-_home_magazine_storage_modification_catalog_model_catalog_product.php:561
148 (0.110)
SELECT *
FROM oc_seo_url
WHERE `query` = 'category_id=1' AND store_id = '0' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:217
149 (0.086)
SELECT *
FROM oc_seo_url
WHERE `query` = 'category_id=10' AND store_id = '0' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:217
150 (0.099)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=product/category' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
151 (1.095)
SELECT COUNT(DISTINCT p.product_id) AS total
FROM oc_category_path cp
LEFT JOIN oc_product_to_category p2c ON (cp.category_id = p2c.category_id)
LEFT JOIN oc_product p ON (p2c.product_id = p.product_id)
LEFT JOIN oc_product_description pd ON (p.product_id = pd.product_id)
LEFT JOIN oc_product_to_store p2s ON (p.product_id = p2s.product_id)
WHERE pd.language_id = '2' AND p.status = '1' AND p.date_available <= NOW() AND p2s.store_id = '0' AND cp.path_id = '10'
/home/magazine/public_html/vqmod/vqcache/vq2-_home_magazine_storage_modification_catalog_model_catalog_product.php:561
152 (0.091)
SELECT *
FROM oc_seo_url
WHERE `query` = 'category_id=1' AND store_id = '0' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:217
153 (0.102)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=product/category' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
154 (0.266)
SELECT *
FROM oc_category c
LEFT JOIN oc_category_description cd ON (c.category_id = cd.category_id)
LEFT JOIN oc_category_to_store c2s ON (c.category_id = c2s.category_id)
WHERE c.parent_id = '2' AND cd.language_id = '2' AND c2s.store_id = '0' AND c.status = '1'
ORDER BY c.sort_order, LCASE(cd.name)
/home/magazine/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_model_catalog_category.php:10
155 (0.127)
SELECT *
FROM oc_seo_url
WHERE `query` = 'category_id=2' AND store_id = '0' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:217
156 (0.104)
SELECT *
FROM `oc_seo_url`
WHERE `query` = 'route=product/category' AND language_id = '2'
/home/magazine/storage/modification/catalog/controller/startup/seo_url.php:239
157 (0.054)
SELECT *
FROM oc_translation
WHERE store_id = '0' AND language_id = '2' AND (route = 'common/search' OR route = 'ro-ro')
/home/magazine/public_html/catalog/model/design/translation.php:6
158 (0.112)
SELECT *
FROM oc_theme
WHERE store_id = '0' AND theme = 'madame' AND route = 'common/search'
/home/magazine/public_html/catalog/model/design/theme.php:4
159 (0.104)
SELECT g.gallimage_id,gd.name
FROM oc_gallimage g
LEFT JOIN oc_gallimage_description gd ON (g.gallimage_id = gd.gallimage_id)
WHERE status = 1
ORDER BY sort_order DESC
/home/magazine/public_html/catalog/model/extension/gallery/gallimage.php:23
160 (0.093)
SELECT *
FROM oc_theme
WHERE store_id = '0' AND theme = 'madame' AND route = 'common/menu'
/home/magazine/public_html/catalog/model/design/theme.php:4
161 (0.100)
SELECT *
FROM oc_theme
WHERE store_id = '0' AND theme = 'madame' AND route = 'common/header'
/home/magazine/public_html/catalog/model/design/theme.php:4
162 (0.122)
SELECT *
FROM oc_theme
WHERE store_id = '0' AND theme = 'madame' AND route = 'information/information'
/home/magazine/public_html/catalog/model/design/theme.php:4